automatizari pentru porti batante automatizari pentru porti culisante automatizari pentru bariere automate automatizari pentru usi de garaj automatizari pentru porti suspendate unitati de comanda accesorii automatizari

Corpuri bariere automate

Corpuri bariere automate

Corpuri bariere automate Proteco sau corp bariera automata din otel vopsite in camp electrostatic sau comanda automata prin telecomanda sau manual prin buton. Corpurile de bariere automate Proteco oferite de Magazinul Online Proteco-Romania.ro sunt de mai multe dimensiuni si anume: bariere acces automate de 3, 4 si 6 metri. Aici gasiti corp bariera acces automata sau corpuri bariere acces automate proteco pret bun la bariere acces automate, corpuri bariere acces automate cu brate de 3, 4 si 6 metri.

Preturi aici !

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
Sortare după:
Bariera automata Proteco BARRY - BARRY
Bariera automata Proteco BARRY - BARRY 230 V, cu brat intre 3 si 6 m cu brat telescopic, cu unitate de comanda incorporata, deschidere intre 3 si 6 secunde - Bariera rutiera din otel cu sistem cu sistem luminos. Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Bariera automata Proteco BARRY - BARRY DC
Bariera automata Proteco BARRY - BARRY DC rapida 24 V, cu brat intre 3 si 6 m cu brat telescopic, cu unitate de comanda incorporata, deschidere intre 3 si 6 secunde - Bariera rutiera din otel cu sistem cu sistem luminos. Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Bariera automata Proteco PARK PLUS - PARK PLUS 3
Bariera automata Proteco PARK PLUS 3 rapida 230 V, cu brat pana la 3 m, cu unitate de comanda incorporata, deschidere in 3.5 secunde - Bariera rutiera din otel galvanizat cu sistem de balansare si dispozitiv de eliberare cu cheie in caz de urgenta   Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Bariera automata Proteco PARK PLUS - PARK PLUS 4
Bariera rapida 230 V, cu brat pana la 4 m, cu unitate de comanda incorporata, deschidere in 8 secunde Bariera rutiera din otel galvanizat cu sistem de balansare si dispozitiv de eliberare cu cheie in caz de urgenta   Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Bariera automata Proteco PARK PLUS - PARK PLUS 6
Bariera automata Proteco PARK PLUS 6 rapida 230 V, cu brat pana la 6 m, cu unitate de comanda incorporata, deschidere in 10 secunde - Bariera rutiera din otel galvanizat cu sistem de balansare si dispozitiv de eliberare cu cheie in caz de urgenta   Preturi aici ! ..
Producator: Proteco