automatizari pentru porti batante automatizari pentru porti culisante automatizari pentru bariere automate automatizari pentru usi de garaj automatizari pentru porti suspendate unitati de comanda accesorii automatizari

Motoare lineare

Motoare lineare

Motoare lineare sunt create cu o tehnologie avansata si pot fi actionate automat cu telecomanda sau manual prin buton. Siteul proteco-romania.ro va ofera motor linear sau motoare lineare pentru porti batante orice motoare lineare automatizare cu motoare lineare Proteco pret bun pentru motoare lineare.

 

Preturi aici !

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
Sortare după:
Motor Proteco ACE - ACE 3 24 TI
Motor 24 Vdc, electromecanic, linear cu tija din inox Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2 m, cursa 300 mm Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco ACE - ACE 3 TI
Motor 230 V, electromecanic, linear cu tija din inox Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2 m, cursa 300 mm Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco ACE - ACE 4 24 TA
Motor 24 Vdc, electromecanic, linear cu tija din aluminiu Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2 m, cursa 400 mm Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco ACE - ACE 4 24 TI
Motor 12/24 Vdc, electromecanic, linear cu tija din inox Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 3 m, cursa 400 mm Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco ACE - ACE 4 REV
Motor 230 V, electromecanic, reversibil, linear cu tija din inox Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2,75 m, cursa 400 mm Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco ACE - ACE 4 TA
Motor 230 V, electromecanic, linear cu tija din aluminiu Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2.5 m, cursa 400 mm Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco ACE - ACE 4 TA FC
Motor 230 V, electromecanic, linear cu tija din aluminiu Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2 m, cursa 400 mm si limitator de cursa mecanic Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco ACE - ACE 4 TI
Motor 230 V, electromecanic, linear cu tija din inox Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 3 m, cursa 400 mm Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco LEADER - LEADER 3 24 TI
Motor 24 Vdc, electromecanic, linear cu tija din inox Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2 m, cursa 300 mm, cu sistem de blocare si deblocare Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco LEADER - LEADER 3 TI
Motor 230 V, electromecanic, linear cu tija din inox Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2 m, cursa 300 mm, cu sistem de blocare si deblocare Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco LEADER - LEADER 4 24 TA
Motor 24 Vdc, electromecanic, linear cu tija din aluminiu Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2.50 m, cursa 400 mm, cu sistem de blocare si deblocare Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco LEADER - LEADER 4 24 TI
Motor 24 Vdc, electromecanic, linear cu tija din inox Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2.5 m, cursa 400 mm, cu sistem de blocare si deblocare Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco LEADER - LEADER 4 TA
Motor 230 V, electromecanic, linear cu tija din aluminiu Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2 m, cursa 300 mm, cu sistem de blocare si deblocare Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco LEADER - LEADER 4 TA FC
Motor 230 V, electromecanic, linear cu tija din aluminiu Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2.75 m, cursa 400 mm, cu sistem de blocare si deblocare si limitator de cursa mecanic Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco LEADER - LEADER 4 TI
Motor 230 V, electromecanic, linear cu tija din inox Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2.75 m, cursa 400 mm, cu sistem de blocare si deblocare Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco LEADER - LEADER 5 24 TI
Motor 24 Vdc, electromecanic, linear cu tija din inox Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 3 m, cursa 500 mm, cu sistem de blocare si deblocare Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco LEADER - LEADER 5 TI
Motor 230 V, electromecanic, linear cu tija din inox Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 3.5 m, cursa 500 mm, cu sistem de blocare si deblocare Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco WHEELER - WHEELER 230 B
Motor 230 V  Motor pentru porti batante, actionarea motorului se face cu ajutorul unei rotite de blocare Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco WHEELER - WHEELER 230 R
Motor 230 V  Motor pentru porti batante, actionarea motorului se face cu ajutorul unei rotite reversibile Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco WHEELER - WHEELER 24 B
Motor 24 Vdc  Motor pentru porti batante, actionarea motorului se face cu ajutorul unei rotite de blocare Preturi aici ! ..
Producator: Proteco