automatizari pentru porti batante automatizari pentru porti culisante automatizari pentru bariere automate automatizari pentru usi de garaj automatizari pentru porti suspendate unitati de comanda accesorii automatizari

Motoare culisante 800 kg

Motoare culisante 800 kg

Motoare culisante 800 kg

Preturi aici !

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
Sortare după:
Motor Proteco CAT - CAT 8
Motor 230 Vac, versiune cu lant, pna la 800 kg, fara unitate de comanda Motor pentru porti culisante complet cu elemente de prindere reglabile, 2 limitatoare de cursa, carcasa de protectie, accesorii pentru limitatoarele de cursa Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco MEKO - MEKO 8
Motor 230 Vac, electromecanic, pentru porti pana la 800 kg, fara unitate de comanda Motor pentru porti culisante complet cu elemente de prindere reglabile, 2 limitatoare de cursa, carcasa de protectie, accesorii pentru limitatoarele de cursa Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco MEKO - MEKO 8 Q60S/R
Motor 230 Vac, electromecanic, pentru porti pana la 800 kg cu unitate de comanda incorporata Motor pentru porti culisante complet cu elemente de prindere reglabile, 2 limitatoare de cursa, carcasa de protectie, accesorii pentru limitatoarele de cursa Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco MOVER - MOVER 8
Motor 230 Vac, electromecanic, pentru porti pana la 800 kg, cu limitator de cursa electromecanic, fara unitate de comanda Motor pentru porti culisante complet cu elemente de prindere reglabile, 2 limitatoare de cursa, carcasa de protectie, accesorii pentru limitatoarele de cursa Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco MOVER MAG - MOVER MAG 8
Motor 230 Vac, electromecanic, pentru porti pana la 800 kg, fara unitate de comanda, cu limitator de cursa electromagnetic Motor pentru porti culisante complet cu elemente de prindere reglabile, 2 limitatoare de cursa, carcasa de protectie, accesorii pentru limitatoarele de cursa Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco MOVER MAG - MOVER MAG 8 Q60S/R
Motor 230 Vac, electromecanic, pentru porti pana la 800 kg, cu unitate de comanda incorporata si limitator de cursa electromagnetic Motor pentru porti culisante complet cu elemente de prindere reglabile, 2 limitatoare de cursa, carcasa de protectie, accesorii pentru limitatoarele de cursa Preturi aici ! ..
Producator: Proteco