automatizari pentru porti batante automatizari pentru porti culisante automatizari pentru bariere automate automatizari pentru usi de garaj automatizari pentru porti suspendate unitati de comanda accesorii automatizari
Categorii

Oferte speciale

Automatizare Proteco LIBRA - LIBRA
Automatizare Proteco LIBRA completa pentru usile de garaj sectionale. - Automatizarea usii de garaj Proteco este formata dintr-u motor 24 V, 700N cu unitate de comanda si receptor radio incorporate, 1 telecomanda si 3 m de sina   Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Automatizare Proteco RALLYE - RALLYE 120
Automatizare completa pentru usile de garaj sectionale si basculante Automatizarea este formata dintr-u motor 24 V, 1200N, limitatoare de viteza mecanice, unitate de comanda cu receptor inclus, sistem de detectare a obstacolelor, 1 telecomanda, 3 m de sina si sistem de deschidere manual. Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Bariera automata Proteco BARRY - BARRY
Bariera automata Proteco BARRY - BARRY 230 V, cu brat intre 3 si 6 m cu brat telescopic, cu unitate de comanda incorporata, deschidere intre 3 si 6 secunde - Bariera rutiera din otel cu sistem cu sistem luminos. Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Bariera automata Proteco PARK PLUS - PARK PLUS 4
Bariera rapida 230 V, cu brat pana la 4 m, cu unitate de comanda incorporata, deschidere in 8 secunde Bariera rutiera din otel galvanizat cu sistem de balansare si dispozitiv de eliberare cu cheie in caz de urgenta   Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Fotocelule Proteco - RF 36
Pereche de fotocelule de exterior Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Kit Proteco ACE - KIT ACE 3 TI
Kit pentru automatizarea portilor batante pana la 2 m Kit-ul contine: - 2 motoare 230 V; - 1 unitate de comanda cu receptor incorporat; - 1 lampa de semnalizare; - 1 telecomanda; - 1 selector cu cheie; - 1 pereche de fotocelule Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Kit Proteco ADVANTAGE - KIT ADVANTAGE
Kit pentru automatizarea portilor batante cu brat articulat, pana la 2 m Kit-ul contine: - 2 motoare 230 V cu brat articulat; - 1 unitate de comanda cu receptor incorporat; - 1 lampa de semnalizare; - 2 telecomenzi;  - 1 selector cu cheie; - 1 pereche de fotocelule Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Kit Proteco MEKO - KIT MEKO 4
Kit pentru automatizarea portilor culisante pana la 450 kg Kit-ul contine: - 1 motor 24 V cu unitate de comanda incorporata si receptor; - 1 lampa de semnalizare; - 2 telecomenzi; - 1 selector cu cheie; - 1 pereche de fotocelule; - 4 m cremaliera Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Kit Proteco SHARK - KIT SHARK
Kit ingropat pentru automatizarea portilor batante pana la 3 m Kit-ul contine: - 2 motoare 230 V ingropate, cu carcase de instalare; - 1 unitate de comanda cu receptor incorporat; - 1 lampa de semnalizare; - 2 telecomenzi; - 1 selector cu cheie; - 1 pereche de fotocelule Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco MEKO - MEKO 4
Motor 24 Vdc, electromecanic, pentru porti pana la 450 kg Motor pentru porti culisante complet cu elemente de prindere reglabile, 2 limitatoare de cursa, carcasa de protectie, accesorii pentru limitatoarele de cursa Preturi aici ! ..
Producator: Proteco