automatizari pentru porti batante automatizari pentru porti culisante automatizari pentru bariere automate automatizari pentru usi de garaj automatizari pentru porti suspendate unitati de comanda accesorii automatizari

Automatizari usi de garaj basculante

Automatizari usi de garaj basculante

Automatizari usi de garaj basculante

Preturi aici !

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
Sortare după:
Automatizare Proteco LIBRA - LIBRA
Automatizare Proteco LIBRA completa pentru usile de garaj sectionale. - Automatizarea usii de garaj Proteco este formata dintr-u motor 24 V, 700N cu unitate de comanda si receptor radio incorporate, 1 telecomanda si 3 m de sina   Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Automatizare Proteco LIBRA - LIBRA PLUS
Automatizare completa pentru usile de garaj sectionale Automatizarea este formata dintr-u motor 24 V, 1100N cu unitate de comanda si receptor radio incorporate, 1 telecomanda si 3.3 m de sina Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Automatizare Proteco RALLYE - RALLYE 120
Automatizare completa pentru usile de garaj sectionale si basculante Automatizarea este formata dintr-u motor 24 V, 1200N, limitatoare de viteza mecanice, unitate de comanda cu receptor inclus, sistem de detectare a obstacolelor, 1 telecomanda, 3 m de sina si sistem de deschidere manual. Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Automatizare Proteco RALLYE - RALLYE 60 S
Automatizare completa pentru usile de garaj sectionale si basculante Automatizarea este formata dintr-u motor 24 V, 600N, sistem cu encoder, unitate de comanda cu receptor inclus, sistem de detectare a obstacolelor, 1 telecomanda, 3 m de sina si sistem de deschidere manual. Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco SWING - SWING C
Automatizare completa pentru usile de garaj basculante Automatizarea este formata dintr-u motor 230 V, cu limitator de cursa si unitate de comanda incorporata Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco SWING - SWING CN
Automatizare completa pentru usile de garaj basculante Automatizarea este formata dintr-u motor 230 V, cu limitator de cursa fara unitate de comanda incorporata Preturi aici ! ..
Producator: Proteco