automatizari pentru porti batante automatizari pentru porti culisante automatizari pentru bariere automate automatizari pentru usi de garaj automatizari pentru porti suspendate unitati de comanda accesorii automatizari

30 zile drept de retur

Cum functioneaza?

Dreptul de Retur in 30 de zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la automatizari-nice.ro (SC Techno Master Autosafe SRL). Pentru a beneficia de returul produselor in 30 zile, trebuie completat formularul de retur de pe site, cel tarziu in a 30-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Formularele completate dupa 30 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat, Urgent Curier sau la showroom-ul SC Techno Master Autosafe SRL. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului.

In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate.

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.

Pasii care trebuie urmati

1. Completarea FORMULARULUI DE RETUR sau prezentarea personală in vederea returnarii produsului la sediul SC Techno Master Autosafe SRL

2. In urma completarii formularului, un curier va prelua in maxim 48 de ore produsul.
3. Va rugam ca in momentul expedierii, sa aveti grija la:
- Mentionarea pe documentul de transport a numarului de retur (numarul comunicat in momentul completarii formularului de la pct 1);
- Atasarea obligatorie a facturii (copie) si certificatului de garantie al produsului (original);
Inainte de a trimite produsul, va rugam sa va asigurati ca pe colet este aplicata o eticheta care sa contina urmatoarele informatii:

 

Expeditor: Nume Prenume
Adresa: Str. Nr. Oras, Judet
Destinatar: SC Techno Master Autosafe SRL
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 3-5, Com. Jilava, Jud. Ilfov
Numar Retur: ****

Inlocuire sau retur bani

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre SC Techno Master Autosafe SRL, in contul indicat la completarea formularului.

De retinut

In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus sau daca clientul a expediat produsul fara a obtine in prealabil numar de retur sau a expediat produsul prin alt serviciu de curierat decat cel agreat, costul transportului inapoi catre cumparator se va face pe cheltuiala acestuia.

Dreptul de Retur in 30 de zile nu afecteaza in nici un fel drepturile legale de retur in 10 zile in cazul comertului la distanta.