automatizari pentru porti batante automatizari pentru porti culisante automatizari pentru bariere automate automatizari pentru usi de garaj automatizari pentru porti suspendate unitati de comanda accesorii automatizari

Motoare cu brat articulat

Motoare cu brat articulat

Motoare cu brat articulat Proteco sau automatizare motor cu brat articulat Proteco sunt de cea mai buna calitate datorita tehnologiei avansate si materialelor de inalta calitate cu care motoarele cu brate articulate aut fost create. Aici veti gasi automatizare cu motor cu brat articulat, automatizari cu motoare cu brat articulat Proteco si orice motoare cu brate articulate pentru porti batante Proteco.

Preturi aici !

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
Sortare după:
Motor Proteco ADVANTAGE - ADVANTAGE
Motor 230 V, electromecanic, cu brat articulat Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2 m, cu sistem de blocare si deblocare (fara unitate de comada) Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco ADVANTAGE - ADVANTAGE 12
Motor 12 Vdc, electromecanic, cu brat articulat Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2 m, cu sistem de blocare si deblocare Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco ADVANTAGE - ADVANTAGE Q60A/R
Motor 230 V, electromecanic, cu brat articulat Motor pentru porti batante cu lungimea canatului de pana la 2 m, cu sistem de blocare si deblocare si unitate de comada, incluse Preturi aici ! ..
Producator: Proteco