automatizari pentru porti batante automatizari pentru porti culisante automatizari pentru bariere automate automatizari pentru usi de garaj automatizari pentru porti suspendate unitati de comanda accesorii automatizari

Kit-uri cu motoare cu brat articulat

Kit-uri cu motoare cu brat articulat

Kituri cu motoare cu brat articulat Proteco sau kit automatizare cu motor cu brat articulat Proteco sunt de cea mai buna calitate datorita tehnologiei avansate si materialelor de inalta calitate cu care kiturile cu motoare cu brate articulate aut fost create. Aici veti gasi kit automatizare cu motor cu brat articulat, kituri automatizari cu motoare cu brat articulat Proteco si orice kituri automatizari cu motoare cu brate articulate pentru porti batante Proteco.

Preturi aici !

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
Sortare după:
Kit Proteco ADVANTAGE - KIT ADVANTAGE
Kit pentru automatizarea portilor batante cu brat articulat, pana la 2 m Kit-ul contine: - 2 motoare 230 V cu brat articulat; - 1 unitate de comanda cu receptor incorporat; - 1 lampa de semnalizare; - 2 telecomenzi;  - 1 selector cu cheie; - 1 pereche de fotocelule Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Kit Proteco ADVANTAGE - KIT ADVANTAGE 12
Kit pentru automatizarea portilor batante cu brat articulat, pana la 2 m Kit-ul contine: - 2 motoare 12 V cu brat articulat; - 1 unitate de comanda cu receptor incorporat; - 1 lampa de semnalizare; - 2 telecomenzi;  - 1 selector cu cheie; - 1 pereche de fotocelule Preturi aici ! ..
Producator: Proteco