automatizari pentru porti batante automatizari pentru porti culisante automatizari pentru bariere automate automatizari pentru usi de garaj automatizari pentru porti suspendate unitati de comanda accesorii automatizari

Kit-uri cu motoare ingropate

Kit-uri cu motoare ingropate

Kituri cu motoare ingropate Proteco sunt de cea mai buna calitate datorita meterialelor de inalta calitate cu care motoarele ingopate au fost construite. Suntem cei unul dintre cei mai mari si importanti https://www.automatizari.store.ro/producator/protecodistribuitori de automatizari Proteco sau kituri cu motoare ingropate Proteco din Romania. Aici veti gasi kit cu motor ingropat, kit automatizare poarta batanta cu motor ingropate preturi bune pentru automatizari kituri cu motoare ingropate Proteco.

 

Preturi aici !

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
Sortare după:
Kit Proteco SHARK - KIT SHARK
Kit ingropat pentru automatizarea portilor batante pana la 3 m Kit-ul contine: - 2 motoare 230 V ingropate, cu carcase de instalare; - 1 unitate de comanda cu receptor incorporat; - 1 lampa de semnalizare; - 2 telecomenzi; - 1 selector cu cheie; - 1 pereche de fotocelule Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Kit Proteco SHARK - KIT SHARK 24
Kit ingropat pentru automatizarea portilor batante pana la 2.5 m Kit-ul contine: - 2 motoare 24 Vdc ingropate, cu carcase de instalare; - 1 unitate de comanda cu receptor incorporat; - 1 lampa de semnalizare; - 2 telecomenzi; - 1 selector cu cheie; - 1 pereche de fotocelule Preturi aici ! ..
Producator: Proteco