automatizari pentru porti batante automatizari pentru porti culisante automatizari pentru bariere automate automatizari pentru usi de garaj automatizari pentru porti suspendate unitati de comanda accesorii automatizari

Motoare culisante 1500 kg

Motoare culisante 1500 kg

Motoare culisante 1500 kg

Preturi aici !

Listă Grid 3 m
Produse pe pagină:
Sortare după:
Motor Proteco MOVER - MOVER 15
Motor 230 Vac, electromecanic, pentru porti pana la 1500 kg, fara unitate de comanda, cu limitator de cursa electromecanic Motor pentru porti culisante complet cu elemente de prindere reglabile, 2 limitatoare de cursa, carcasa de protectie, accesorii pentru limitatoarele de cursa Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco MOVER - MOVER 15T
Motor 380 V, trifazat, industrial, pana la 1500 kg, fara unitate de comanda Motor pentru porti culisante complet cu elemente de prindere reglabile, 2 limitatoare de cursa, carcasa de protectie, accesorii pentru limitatoarele de cursa Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco MOVER MAG - MOVER MAG 15
Motor 230 Vac, electromecanic, pentru porti pana la 1500 kg, fara unitate de comanda, cu limitator de cursa electromagnetic Motor pentru porti culisante complet cu elemente de prindere reglabile, 2 limitatoare de cursa, carcasa de protectie, accesorii pentru limitatoarele de cursa Preturi aici ! ..
Producator: Proteco
Motor Proteco MOVER MAG - MOVER MAG 15 Q60S/R
Motor 230 Vac, electromecanic, pentru porti pana la 1500 kg, cu unitate de comanda incorporata si limitator de cursa electromagnetic Motor pentru porti culisante complet cu elemente de prindere reglabile, 2 limitatoare de cursa, carcasa de protectie, accesorii pentru limitatoarele de cursa Preturi aici ! ..
Producator: Proteco