automatizari pentru porti batante automatizari pentru porti culisante automatizari pentru bariere automate automatizari pentru usi de garaj automatizari pentru porti suspendate unitati de comanda accesorii automatizari

Departamente

Departament Vanzari

Se ocupa de preluarea, procesarea si finalizarea comenzilor de produse destinate utilizatorilor individuali sau firmelor . Membrii acestui departament asigura asistenta tehnica clientilor pentru alegerea optima a produselor.

Coordonator:
Tel:
Fax:  

Departament Service

Echipa de tehnicieni care formeaza departamentul de Service preia produsele defecte si mentine legatura cu reprezentantele producatorilor pentru optimizarea timpilor de rezolvare a evenimentelor de service aparute in perioada de garantie sau post-garantie.

Coordonator:
Tel:
Fax:
Email:

Departament Relatii Clienti

Departamentul Relatii Clienti este creat pentru a fluidiza relatia dumneavoastra cu SC Techno Master Autosafe SRL. Acesta reuneste activitatile de informare si suport pentru clienti atat inainte cat si postvanzare.

Coordonator: 
Email:

Departamentul Sesizari si Reclamatii Clienti

Departamentul de Reclamatii si Sesizari ofera suport postvanzare si asistenta in folosirea serviciilor oferite de SC Techno Master Autosafe SRL, tratand profesionist orice sesizare venita din partea utilizatorilor individuali sau companii.

Coordonator:
Tel:
Fax:
Email: